Dekbed bamboe

Dekbed bamboe – Mijn favoriete Bamboozlers

Misschien heb je wel eens gehoord van dekbed bamboe. Het is een zeer populair matrasmerk dat in Nederland verkrijgbaar is. Bamboe heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd omdat het comfortabel en duurzaam is. Ze zijn vooral beroemd in Europa, maar hun producten zijn over de hele wereld verkocht en hun verkoop is jaar na jaar consistent geweest. Bamboe’s sterkste pak zijn waarschijnlijk de traagschuimmatrassen, maar ze hebben ook beddengoed voor veel andere mensen, waaronder matrassen, kussens, voetenbankjes en verenbedden om er maar een paar te noemen.

Het gevoel van de hete bamboe

Het gevoel van de hete bamboe is anders dan die van het beddengoed van Bamboo. Ik geloof niet heilig in de hype als het op beddengoed aankomt, dus ik aarzelde een beetje om deze matras uit te proberen. Ik was echter bereid om het te proberen en ik moet zeggen dat de matras zijn facturering echt waarmaakte. Ik kan er 8 uur achter elkaar op slapen voordat mijn lichaam moe begint te worden en ik voel nooit meer iets als ik in bed lig! Bamboe dekbedden zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Het is niet gemaakt van plastic of schuim. Daarom vind ik de het babe dekbedden zo ontspannend.

Een ander voordeel van Bamboe dekbed

Een ander voordeel van dekbed bamboe is dat het een zogenaamd sonder heeft, dat helpt om de lichaamswarmte te verdelen. Dit is erg belangrijk omdat ik weet dat ik het soms een beetje warm kan krijgen als ik na het douchen voor het eerst in bed stap. Als ik me op mijn gemak voel met de matras, zet ik mijn thermostaat een beetje lager en begin ik de kamer in het algemeen op te warmen. Ook de Bamboe milieuvriendelijk en quem is lekker knus. Het past precies in mijn bed en maakt slapen comfortabeler voor mij en mijn partner. Om af te sluiten moeten we nog het groene dekbed trauma noemen… dat is wat we krijgen als we het zeer comfortabele en warme bamboe combineren met het zeer koele, gezellige en warme materiaal waarvan het groene materiaal is gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.