Doe de training verkoopmedewerker als je graag verkoopmedewerker wil worden

Als je verkoopmedewerker wordt, kun je op veel plaatsen terecht komen. In principe kun je overal werken waar ze iets verkopen. Denk bijvoorbeeld aan een baan achter de infobalie of receptie, werken in een tuincentrum of winkelcentrum of juist in die leuke souvenirwinkel. Als je verkoopmedewerker wil worden en je hier goed op wilt voorbereiden, is de training verkoopmedewerker van Fabius handig om te hebben gedaan. Je leert veel en wordt klaargestoomd voor de functie van verkoopmedewerker tijdens deze training verkoopmedewerker. Je wordt dan geleerd over klantvriendelijk en hoe je op ze reageert via mail, telefoon, chat of post. Je leert ook hoe je het beste iets kan verkopen, zonder te veel te pushen.

Inhoud van de training verkoopmedewerker

Als je verkoopmedewerker wilt worden moet je goed met klanten leren omgaan en dingen kunnen verkopen. Dit draait erg veel om communicatie en daarom leer je bij deze training verkoopmedewerker ook over gesprekstechnieken. Je leert bijvoorbeeld hoe je moet reageren op vragen of klachten, hoe je netjes iemand begroet en hoe je echte service aanbiedt aan de klanten. Op het vlak van verkopen leer je hoe je het beste een product kan aanprijzen en presenteren om het aantrekkelijk te maken. Je leert over beargumentering en formulering.

Bij Fabius bestaat de training verkoopmedewerker uit 40 lessen, waarvan elke les 3 uur is. Het is handig om eerst de opleiding administratief medewerker te doen voor een goede basis. Deze opleiding duurt negen maanden. Daarna kan je de vervolgopleiding van drie maanden, de training verkoopmedewerker gaan doen. Je hebt dan niet alleen twee diploma’s, maar bent ook meteen goed voorbereidt op je baan als verkoopmedewerker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.