Een goede binnenkomer

beldrukker

Door de huidige corona crisis zitten we in de zoveelste lockdown. Dit betekent dat we onze vrienden en familie helaas niet meer kunnen treffen in restaurants of cafés. Er zit dus niks anders op dan mensen weer thuis te ontmoeten. Voor sommigen betekent dit ook dat het huis weer een opknapbeurt nodig heeft om het wat uitnodigender te maken. Begin daarom met het eerste dat mensen zien wanneer ze op jouw stoep staan: de beldrukker

Veel keus

Tegenwoordig is een simpele vierkante zwarte beldrukker met een wit knoopje lang niet meer het enige waaruit je kan kiezen. Aangezien het ook het eerste van jouw huis waar jouw gasten hun aandacht op richten, is een mooie beldrukker belangrijk voor een goede eerste indruk. Ga voor een beldrukker die goed bij jouw deur en misschien zelfs interieur past. Heb je een strakke, industriële deur, ga dan bijvoorbeeld voor een metalen vierkante deurbel. Heb je juist een gezellige informele entree, zoals een houten robuuste deur, ga dan ook voor een zachte ronde vorm. Deze zijn soms zelfs in hout te verkrijgen. 

beldrukker

Opvallend

Natuurlijk moet je beldrukker goed bij de stijl van je huis passen, maar hij moet ook zichtbaar zijn voor je bezoek! Kies daarom voor je beldrukker net een andere kleur dan die van je deur, of kies een ander materiaal. Laat de bel ook op ooghoogte installeren. Zo maakt jouw huis op jouw bezoekers de beste eerste indruk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.