G4S veiligheidstrainingen

Het is belangrijk om een veilige werkomgeving te garanderen aan je werkgevers. Je wil een veilige omgeving creëren en behouden. Dit zorgt voor weinig ongelukken en geen gezondheidsrisico’s op de werkvloer. Als werkgever ben je hier deels verantwoordelijk voor en werknemers zullen je meer waarderen als je voor een veilige werkplek zorgt. Om een veilige werkplek te hebben, kun je een bhv’er in dienst nemen of iemand die in dienst is een bhv’er laten worde. Sommige sectoren moeten zelfs kunnen aantonen dat ze een bhv’er in dienst hebben, omdat een veilige werkplek in sommige sectoren extra lastig is. Voor goede veiligheidstrainingen raden we de G4S veiligheidstrainingen aan.

EHBO of BHV cursussen

Bij G4S hebben ze veel verschillende veiligheidstrainingen. Hieronder vallen natuurlijk de EHBO en BHV cursussen. Je kunt deze volgen bij G4S en hier dan een certificaat voor halen. Op sommige vlakken zijn de EHBO en BHV cursus hetzelfde, maar ze hebben ook verschillende aspecten. Beide cursussen hebben als kernpunt het redden van levens en hiervan de vaardigheden leren. EHBO richt zich hierbij dan meer op letsel, handelen bij ongelukken en risico’s voor vitale functies. Bij een BHV, oftewel bedrijfshulpverlening, cursus leer je hoe te handelen tijdens noodsituaties, zoals een brand, en hoe je die kan oplossen en de mensen naar buiten kunt begeleiden.

VCA cursussen

Hiernaast kun je bij G4S veiligheidstrainingen ook een VCA cursus doen. Met een VCA certificaat kun je aantonen dat je veilig en gezond te werk gaat. Daarnaast kan het ook geen kwaad om iemand in een bedrijf in dienst te hebben met een VCA certificaat. Je kunt de basis VCA training volgen, maar voor leidinggevende kan je ook de VCA vol cursus volgens. Dit is speciaal bedoeld voor mensen die leiding geven of leiding willen gaan nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *